Op de hoogte blijven? Meld je hier aan:

Nu in productie: Ubiquity

7 Oct 2017

Met Bregtje van der Haak en BALDR film werk ik aan Ubiquity. Daarin volgen wij mensen die ziek worden van electromagnetische straling. Deze 'digitale vluchtelingen' worden door oprukkende netwerken steeds verder verdreven. Premiere: 2018. 

Himmlers hersens heten Heydrich

9 Apr 2017

Vanavond begint de nieuwe VPRO-serie Himmlers hersens heten Heydrich, een zevendelige televisieserie gebaseerd op de bestseller HhhH van Laurent Binet. De VPRO maakte een prachtige site met veel informatie en achtergronden. 

Nieuwe televisieserie: Het Was Oorlog

27 Jan 2017

Diederik van Vleuten en ik in Friese weilanden. Hier maakten we opnames voor Het Was Oorlog, de nieuwe televisieserie met bijzondere en niet eerder vertelde verhalen uit WOII. Vanaf deze week te zien: vrijdag, 21.05 uur, NPO2. 

Vandaag kwam ik in het NRC op voor de ZZP-er

30 Dec 2016

Dit ben ik in de 0 van 2017. In het NRC staat een mooi portret van mij, waarin ik mijn beklag doe over de nieuwe zelfstandigenwet (DBA). Lees het hier

Tegenlicht: Offline als luxe

8 May 2016

Voor het VPRO-programma Tegenlicht reisde ik afgelopen maart naar het Amerikaanse dorpje Shipshewana. Daar ontmoette ik de Amish om uit te zoeken hoe en waarom zij 'offline' leven. Offline als Luxe is vanavond te zien op NPO2.